Tuesday, May 9, 2017

Star Silk Pro

Star Silk Pro protiv nezeljenih dlacica













PORUCIVANJE BOSNA I HERCEGOVINA





Jedinstveno rešenje za nežno uklanjanje neželjenih dlačica!
Glatka koža i do 3 nedelje
Štedi novac i vreme
Bezbolno i bez urastanja dlačica
Prelepa, negovana koža














Pridružite se hiljadama zadovoljnih korisnika koji su otkrili tajnu glatke kože bez dlačica!
Pošaljite mi moj Star Silk Pro!

tar Silk Pro poslednji je hit u svetu kozmetike, jer prirodnom metodom i na potpuno bezbolan način uklanja neželjene dlačice sa svih delova tela, a koža ostaje glatka i negovana čak do 3 nedelje! Star Silk Pro, koji je višestruko priznat u mnogim evropskim zemljama, dobio je svoje mesto na svim većim sajmovima kozmetike, a od danas je dostupan i u Srbiji!


STAR SILK PRO je bio u početku svog postojanja metoda depilacije dostupna samo holivudskoj eliti i čuvana je kao tajna lepe kože super modela, glumica, poznatih TV voditelja, koje svakodnevno gledamo u medijima. Međutim, veoma brzo su se u svim većim časopisima, koji se bave temama lepote i zdravlja pojavile veoma pozitivne kritike dejstva Star Silk Pro kristala na kožu, uz do sada najprirodniji način depilacije koji nedeljama ostavlja kožu glatkom i nežnom. Za sve poznate osobe koje ne smeju da dozvole da se dugotrajne iritacije tretmana za uklanjanje dlačica (laser, hemijski preparati i posekotine od brijača) vide na njihovoj koži, Star Silk Pro je doneo bezbolno rešenje bez posledica osim predivne, glatke kože!











Star Silk Pro namenjen i je i muškarcima i ženama, pogodan za svaki tip kože i garantuje najbolji osećaj depilacije ikada, svima koji ga koriste. Poseban efekat ostaviće na problematičnoj koži koja je inače sklona iritacijama pri depilaciji, jer će nežnom masažom kružnim pokretima dok skida dlačice, poboljšati samu strukturu kože i njenu cirkulaciju, te će ona ostati zdrava. Star Silk Pro ima posebnu dršku, koja vam neće klizati iz ruke dok pravite kružne pokrete.




















No comments:

Post a Comment